Kep, Cübbe ve Şallar hakkında tıklayınız.

Mezuniyet törenine katılmak isteyen öğrencilerin aşağıda davet linki bırakılan whatsapp grubuna dahil olması duyuruların hızlı bir şekilde kendilerine ulaşması için gereklidir.

Whatsapp grubuna dahil olmak için tıklayınız.

Üniversitemiz 2022-2023 eğitim dönemi mezuniyet törenlerine katılacak öğrencilerimizin; fakültelerinden törenlerde kullanmak için teslim almak istedikleri kep, cübbe ve şallar (takım halinde) için Üniversitemizin Halk Bankası Hacettepe Ankara Şubesi nezdinde yer alan TR11 0001 2001 5410 0006 0003 76 iban numaralı hesabına (alıcı: HÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİ. BŞK., açıklama: ad-soyad-tc kimlik no-"cübbe bedeli") 450 TL depozito ücreti yatırıp dekontu (ATM bilgi fişleri geçerli değildir) ve ekte yer alan (Ek-1) bilgilendirme formunu hem tdemezuniyet2023@gmail.com mail adresine pdf formatında(ekran görüntüleri geçerli değildir, dekont gerekli) göndermeleri hem de Arş. Gör. Mehmet Emir KALELİ veya Arş. Gör. Burak Can DEVECİ'ye elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Kep, cübbe ve şalların teslimi için bir tarih belirlenip öğrencilere duyurusu yapılacaktır. Törenlerin ardından, kep, cübbe ve şallarla (takım halinde ve eksiksiz) birlikte yine ekte yer alan (Ek-2) depozito iade formu doldurarak ilgili araştırma görevlilerine teslim eden öğrencilerimizin ücret iadeleri formda yer alan iban bilgileri doğrultusunda kendi hesaplarına gerçekleştirilecektir. Törenlerden sonra kep, cübbe ve şallarını teslim edemeyen ya da eksik teslim eden öğrencilerimize depozito iadesi gerçekleştirilmeyecektir.

EK-1 KEP, CÜBBE VE ŞAL BİLGİLENDİRME FORMU

EK-2 KEP, CÜBBE VE ŞAL DEPOZİTO İADE FORMU

Kep, Cübbe ve Şal Depozito Ücreti: 450 TL

Hesap Bilgileri

Alıcı: HÜ Strateji Geliştirme Dai. Bşk.

IBAN : TR11 0001 2001 5410 0006 0003  76

Açıklama: Öğrencinin Adı-Soyadı, TC Kimlik No, Cübbe Bedeli

NOT: Fakülte kep, cübbe ve şal satışı gerçekleştirilmeyecektir. Kep, cübbe ve şallarını satın almak isteyen mezun öğrencilerimiz, Sıhhiye ve Beytepe Yerleşkelerinde yer alan Hacettepe Store’lardan satın alabileceklerdir. Hacettepe Store’lardan yapılan satışlar için herhangi bir banka hesabına ücret yatırılmasına gerek olmaksızın, ücret ödemeleri mağazada gerçekleştirilecektir. Hacettepe Store’lardan yapılan satışın iadesi olmayacaktır.